Met enige regelmaat organiseert Loge Silentium een Avond voor Belangstellenden of ander openbaar toegankelijk evenement. Ook is de Loge standaard geopend op Open Monumenten Zaterdag.

Bent u belangstellend, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u echter eerst eens komen kijken en meer horen over de vrijmetselarij, dan bent u welkom op Open Monumenten Zaterdag of onze eerstvolgende Avonden voor belangstellenden.

 

 

===

 

Vrij van dogma’s en met respect voor elkaars mening en verschillen, zoeken vrijmetselaren naar dat wat mensen bindt en proberen weg te nemen wat hen scheidt.

Zij streven er naar een bewuster mens te worden en – ieder op zijn eigen manier – een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Vrijheid, gelijkheid en broederschap staan hoog in het vaandel van vrijmetselaren. De leden van de Delftse Loge Silentium komen wekelijks op dinsdagavond bij elkaar om van gedachten te wisselen en elkaar te inspireren.

Prikkelt dit uw nieuwsgierigheid, meldt u dan aan voor de avond voor belangstellenden. De eerstvolgende avond zal in het voorjaar van 2023 worden georganiseerd. Als u zich via het volgende mail-adres aanmeldt, zult u op de hoogte worden gehouden zodra de datum bekend is. info@logesilentium.nl 

 

 

===

 

U kunt ook meer lezen over de Vrijmetselarij in het boekje
“Vrijmetselarij, wat is dat eigenlijk?”
dat u on-line kunt inzien.