Met enige regelmaat organiseert Loge Silentium een Avond voor Belangstellenden of ander openbaar toegankelijk evenement. Ook is de Loge standaard geopend op Open Monumenten Zaterdag.

Bent u belangstellend, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u echter eerst eens komen kijken en meer horen over de vrijmetselarij, dan bent u welkom op de komende Open Monumenten Zaterdag of onze eerstvolgende Avonden voor belangstellenden.

===

Open Monumentendag – Zaterdag 14 september 2019
Vrijmetselarij, een bijzonder spel?

De loge is geopend van 10-17 uur. Om 11:30, 13:00, 14:30 en 16:00 kunt u een lezing/rondleiding bijwonen. Ook is er doorlopend de mogelijkheid tot bezichtiging en kunt u vragen stellen aan leden van Loge Silentium of aan een van de andere gebruikers van het gebouw: de gemengde Loges Delta en La Liberté en de vrouwelijke Loge Catena Aurea.
===

Avond voor belangstellenden 19 november 2019
Maak kennis met de vrijmetselarij

De loge is op dinsdag 19 november geopend vanaf 19:30. Om 20:00 begint het programma dat bestaat uit een korte inleiding, een kennismaking met maçonnieke werkwijzen en een rondgang door het gebouw. Er is ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen aan de leden van de loge.
===

U kunt er ook meer over lezen in het boekje
“Vrijmetselarij, wat is dat eigenlijk?”
dat u on-line kunt inzien.